Monday

the new Opy Ada ..



the new me ..hope bertahan la smpai ble.ble ..sebenarnye da lama la jgak ak berhajat na berhijab ny ..tpy bkan sebab ak na tnjuk baek ke ap ..sebab ny da mang niat ak ..ak pon bkan baek sngat ..but at least ak na try my best this time ..its like na mcam na mulakn hdup baru la kott .. hee :)


..nway ,, ak bwu lpas abes exam ..for the next two weeks ak da final exam ..cpat nye masa berlalu da setahun ak dok kat PTPL ..ta sbar na tmat kn diploma ny ..hope tade la tersngkut !! huu~ ta sngup ak na merepeat ! hee :) ,, rndu ak kat zaman.zaman sekola dlu ..rndu kat cegu n yg pling rndu skali kat mber skola ! mne tah dowg mnghilang ! lao pon kekadng ad dpan mte , tpy mnyakit kn aty je ~ oopppps ! tengumpat jap , hehe :) ..nway ,ngat kn cuti semm ny ak na g skola na ambl sijil SPM ak ~ haha .. bole la ak tngok.tngok skola ak jap ~ haha .. rndu seyh ! ..


..ny je kott coretan ak kali ny (p/s:: "coretan"!!) hahaha ,, ty lao ad mse ag ak conteng.conteng ag la kat sny ..! bnyak ag bnde ak na bwat nan blog ak yg ta bape na smpurne ny ~ hahaha :) .okee la ~ bubyee ~ salam :)

kebenaran !

huu ..aku ta tao na start dari mana , but aku mang tao kebenaran uh dari mula.mula ag! yang dye mang ta penah sayang aku , tapi aku ta tao mcam mana aku bole sayang ag kat dy?! itu sentiasa menjadi persoalan aku ,, tapi lepas aku tao kebenran tu , ak sumpah lepas ny aku ta kan percaya kat dye lagi ! sebab aku tao , ad owg yg lebih hargai dan sayangi ak lebih dripada aku ! dan lepas ny ak na try hargai dan sayangi dye ..walaupon aku ta sure dy the one n only for me , but ak na try n percaya kat dy ! , coz ak tao dy syang ak .. huu ~ dy hargai ak lebih dari segala nyee ..thanks to "dye" ...

Thursday

hye BLOGGERS

Assalammualaikum ..hye ..ny first saya buat blog ..tak tahu sngat kott psal blog ny ..nway ..this my intro~ .
soo ..treat me nice ..n tlong rh bgi tnjuk ajar lao ad pape yg slah ..