Saturday

.it's saturday fever

okeng ..morning :) ..
awal gile seyh hari nii ,,its 6.30 am ..
awal en .?? ..HAHA ! .
imsomnia ak ni ta hbishbis agii laa !! ..
huuu ~ cmne na cure nii .? ..
adoiiyaaiii ~ ..

.nway ..hari nii aku tlah berjaya menambahkan "something" dlam BLOG aku yg ta seberapa nii ..
hahahahaha :) ..mang sonok gile laa ~ ..
da lme snar nyee aku crik mende nii ,,tapii tuu laa en .. ta jmpejmpe ,,
seb baek ad abg "mOkmOk" kat tmpat keje aku tnjuk satu blog nii ..
perghh ~ mang best gile laa ,, blog uh sume ad apa yg ak naa ..
hahahaha :) ..
best sngat laa da dpat bnde uh ..hee :) ..thanks too abg "mOkmOk" laa ..

.mke excited aku lpas berjaya mndapat kan bnde "itu"

hahaha ..siap ad peace lagi ..heee :) ..
.yg pling penting MULUT yee :) ..
hee :) ..
okeng laa ..smpai sni jee ..
assalammualaikum ,, ta jwab dosa , jwab SAYANG :) ..
hee :) ..(suke betoll aku kat tagline maria elena nii ^^)

Friday

happy friday :)

.oke ..assalammualaikum ..
morning people :) ..
happy friday .haha ..
hari nii terlebih rajin plak nak writewrite nii ..
hee :) ..
oke ,, saya da rindu na tulistulis kat sini ..
.hahaha ..soo blog this blog will active like foreva ~ .
hahaha ..sengall jeee ~ ..
hee :) ..nway hari ni hari jumaat ,, soo ,, aku cuti, ada rase nak lepakk kat libry rh ,,
libry shah alam yg baru, hahaha , aku ta penah lepak sne ag doe ..
sooo ,, ary ny insyaAllah , bersama 
shafikha nazlan ...(sorry babe ,pic baru tade , reda jee nii ^^)

.kami akan lepakk kat sne ..hee :) ..
soo ..wait for us :) ..
hehehe .. nii jee ..
bubyee ..
assalammualaikum ,, ta jwab dosa , jwab SAYANG ! .hee
(tagline maria elena uh ..)

AUTUMN's CONCERTO (下一站, 幸福 - Xia Yi Zhan, Xing Fu)

.Assalammualaikum ..
hye.hye , Fābiǎo (salam)

source :: http://wiki.d-addicts.com ..


Ren Guang Xi, a cocky law student, seems to lead the perfect life. He's the sole successor to a huge and famous business and a talented ice hockey player. But in reality, his lonely life lacks joy, laughter and motivation. That is until he meets Liang Mu Cheng, the new bento seller at his school canteen. Although orphaned at a young age, Mu Cheng does not let her past affect her and lives life with great passion and determination. A harmless bet brings the two together and Guang Xi slowly changes as Mu Cheng teaches him how to give and love. Tragedy strikes when Guang Xi suddenly has to go through a major brain surgery which causes him to lose his memory. His mother begs Mu Cheng to leave him and the latter has no choice but to do so. Little does she know that she already has Guang Xi's child.
Six years pass. Mu Cheng lives a quiet life with her young son in the countryside while Guang Xi is now a successful lawyer and is engaged to He Yi Qian, the kind and beautiful doctor who took care of him after his surgery. A strangely familiar piano piece stirs Guang Xi's heart as he struggles to recall his past romance with Mu Cheng. How will the couple make up for six years of lost time? Happiness, which stop do I alight at?

CAST ::




.okee ,, sorryy laa , mang mlas na translate lorhh ...but ..cite dy mang best sngat laaa ..
ta rugi lao tgok ! ..heee :) ..
plus OST dy mang best ..hee :) ..
sooo ... pada yang suke layan drama KOREA tuu ..ta salah lao kite layan drama TAIWAN nii ..
hee ..oke laa ..tu jee kott tok kali nii ..
ty lao rjin saya conteng agi kat snii ! .heee :) ..

nway ...snar nyeeeeeee .tnga pk sma ada nak rebond balik rmbut nii ...
huu ...snar nyeee suke rmbut skrang ...messy stylee ..

(rambut sekarang) ^.^

.sooo lao nak rebond balik rmbut uh ,,msty jdy mcam kat bwah nii ..hee :) <3

(masa akan datang ??) =="

.hee :) ..okeng kan .?? ..haha ..:) ..tape ada mase lagii untuk pk ..
heee ...oke laa ...smpai nii jee ..

anyoung ~~~~ 

Wednesday

Belajar untuk melupakan .....

Assalammualaikumm ....

.lme nyee aku tak tgok BLOG aku nii ..huu ~ ..na ckap bz ,, ta bz mne pon ..keje je memnjang ! .hee :)
.nway .tjuk kat ats tu agk "cliche" en .? .haha ..tapi seriouly da smpai mase tok aku lpekan DIA ! ...orang yang aku SAYANG ! ,, FIRST love aku ! ..huu ~ ..sebab ,macam mana sayang pon aku kat DIA ,, dia tak pernah faham ...orang ckap ikut hati mati ,, btoll la kott ...aku da ikot sngat hati aku nii ! ..huu ~ ... tapi kali nii betoll aku da ta na ada pape nan DIA ..bia laa dia nan DUNIAWI dia ,, aku nan diri aku ...huu ~ .aku da ta kisah da pasal DIA ...aku BOLEH kawan nan dia ,, tapii ada had nyee ...maybe sebelum nii ,,susah aku na lpaskan dia , 'coz kami satu tempat kerja ...but skrang , aku da mampu ! ..bia laa apa org na ckap psal aku , yang penting aku tao mana yang betul dan salah ,,,aku na move on ! .aku ta na asyik tnggu dia je ! ,PENAT ! ,,,huu ....

.huu ~ tu je kott ..n pada yang MENUNGGU aku tuu ,, aku just nak cakap ,, "sorry , saya da tak boleh nak terima awak ,,awak move on laa ..ada rmai lagi yg suka awak kat lua sane ,,jgn tggu saya lagi .." ....

..nii jee laaa tok entry kali nii ...
..Assalammualaikumm ...dn selamat membaca ..