Wednesday

Belajar untuk melupakan .....

Assalammualaikumm ....

.lme nyee aku tak tgok BLOG aku nii ..huu ~ ..na ckap bz ,, ta bz mne pon ..keje je memnjang ! .hee :)
.nway .tjuk kat ats tu agk "cliche" en .? .haha ..tapi seriouly da smpai mase tok aku lpekan DIA ! ...orang yang aku SAYANG ! ,, FIRST love aku ! ..huu ~ ..sebab ,macam mana sayang pon aku kat DIA ,, dia tak pernah faham ...orang ckap ikut hati mati ,, btoll la kott ...aku da ikot sngat hati aku nii ! ..huu ~ ... tapi kali nii betoll aku da ta na ada pape nan DIA ..bia laa dia nan DUNIAWI dia ,, aku nan diri aku ...huu ~ .aku da ta kisah da pasal DIA ...aku BOLEH kawan nan dia ,, tapii ada had nyee ...maybe sebelum nii ,,susah aku na lpaskan dia , 'coz kami satu tempat kerja ...but skrang , aku da mampu ! ..bia laa apa org na ckap psal aku , yang penting aku tao mana yang betul dan salah ,,,aku na move on ! .aku ta na asyik tnggu dia je ! ,PENAT ! ,,,huu ....

.huu ~ tu je kott ..n pada yang MENUNGGU aku tuu ,, aku just nak cakap ,, "sorry , saya da tak boleh nak terima awak ,,awak move on laa ..ada rmai lagi yg suka awak kat lua sane ,,jgn tggu saya lagi .." ....

..nii jee laaa tok entry kali nii ...
..Assalammualaikumm ...dn selamat membaca ..

No comments:

Post a Comment