Tuesday

.library SHAH ALAM ..

Assalammualaikum ,, hyee sume :) ..
.lame ta update blog ! ,hee :) ..nway ..
.na ucapkan selamat menyambut Awal Muharram kepada seluruh umat islam .. :) ..
.semoge tahun nii , sume akan menjadi lebih baik :) ..
.soo , ary nyy na story psal aku gy libry Shah Alam ,,
.lame doe ta lepak libry ny ..hmm , ylaa , libry ny pon da pndah en ,, dulu kat secsyen 11 , skrang ny da terletak kat secsyen 13 ,, walau pon sebelah kolj aku jee , py mang aku ta penah msuk kott ..
.hee ,, soo ary ny dpat jugak aku tengok libry baru nii ,,besar gile kott ..hee :) ..
sooo , aku cadang kan ,, sempena cuti.cuti sekola nii ,, korg yg ada adek kecik uh , bwak la dowg gy libry , bole laa mngisi sedikit mase cuti dorg en .. hee .:) ..
soo , di sini aku serta kan gmbar libry baru ni ..
(p/s :: ny gmbar cilok jee :))

lawa en .. nii dalam dy ..tmpat nyy untuk org dewasa jee ..
.soo seprti biase laaa , tmpat ny ada wi-fi dan kemudahan lain untuk online :) 

 ny , suda semstynyee "main entrence" laa yee :)
"WELCOME"

ny kwasan lain ..ada tmpat untk kanak2 , dan tmpat reakrasi lain :) .hee ..
tenang jee dok kat sini ..insyaAllah lao ada kete , lain kali ,hari.hari datang sini .. hee ..
.lao dulu slalu gy libry secs 11 uh naek bas jee ,, skang da susah ,, ingat dulu sblom exam jee lepak libry ! , hee :) ,, best kott ,, rindu nan mber.mber dulu ...lao korg bace ny ,, jom laa trun rmai.rmai gy sini ..
.heee :) ..
p/s :: rindu korg !! .mmuaahh :)

..list drama "will watch" , "already watch" , "now watch" ..

annyeonghaseyo , zaoshang hao 
.hye.hye people :) ..
soo hari nii nak update blog pasal drama.drama yang aku da tgok ,akn tgok ,sedang tgok ..
pada taon 2011 nii :) ..
hee :) ..
list kat bawah nii ..lao aku da tgok nii ..soo mang rekemen kat korg laa yee :) .
enjoy ..

FLOWER BOY RAMYUN SHOP



THE MUSICAL



REAL LOVE PLEASE RING THE BELL TWO TIMES 


VAMPIRE PROSECUTOR


49 DAYS


MY MINI BLACK DRESS (MOVIE)


PARADISE KISS (MOVIE)


HEARTSTRING


LIE TO ME (favs all the time ^^)


KIMI NI TODOKE (MOVIE)


CAN YOU HEAR MY HEART 



THE PRINCESS MAN


..okeng ..tuu jee kott ..hee :) ..
sorry yee ..susunan drama adalah sesuka hati ..hee :) ..
.nway enjoy laa ..best lorrrhhhh ~ ..
.sumber :: www.dramacrazy.net
.sekian ...selamat menonton :) ...
assalammualaikum tak jawab dosa , jawab SAYANG ..
okeng ..tu da jdi tagline saya :) ..
sorry maria elena .......

GENTING things !

hey people ! :) .
morning :)
.oke .hari nii na tulis psal aku cuti seminggu nii .kire cuti semm n cuti kerja aku laa ..
.cuti semm yg ptot nyee sebulan ,tlah jdy sminggu .disebabkn kerja ~ .
huu ..what a life ~ but worth it lorh ~
hee :) .

.nway cuti seminggu nii aku turun gy GENTING HIGHLANDS lorh ..
.tido kat umah mcik aku jee kat BATANG KALI yee :) ..
.nway genting ny bukan lah tempat yg unfamiliar kat aku , 'coz every year pon aku akan turun sane ..
.mang aktivit setiap tahun aku n adik n my cousin ..
.but ary nii aku pegi , ta bole maen outdoor game kott ! ..
huuuuu ~ nangis ta berlagu je naek atas tady ..huuu T.T 
.py perkara biase laa bwat kami bertiga nii , soo aktiviti tersebut di ganti nan watching movie n makan jee ..
.bosan gilee ~ huuu ~ ..py disebabkan ta na siasiakan kedatangan kami disana terpaksa buat something ..
huuuu ~ ..soo waiting for bulan 1 next year plak bwu bole gy lagi ..
aigooo ~ lame nyee lagi ~ .huu ~ 

.soo .di sini disertakan gmbar kami yg berada di GENTING beberapa jam yg lepas ..
hee :) .


okeng saya nampak gemOk :) .



.me n my cousin lorh ..

.okeng tu cousin saya ..pict adek saya ty saya letak yee .
ada dalam phone dy ..lupe na amyk tdy ..hee :) ..
okeng laa , sampai sini jee dulu ..ty smbung balik ..

assalammualaikum ta jawab DOSA , jawab SAYANG yee :)

bila kacang yang da lupakan kulit & 7 billionth people story :)

.hyee yoo ~ :)
.hari nii mcam biasee awl pagi nii jgakk laa aku bru rase gatall na singgah blog aku ,, hee :)
.nway ..tajuk uh ??? ..hmmmmmmmmm , *sigh overr ~ .
haha :) ..ta laa aku na citer jee ,,
org sekarang nii muda melupakan toll laa ! , haiisshhh ~ ,,
.ylaaa,, tao laa da jmpe something baru ! , but jgn la lupe kan yg lame ! ,.huu ~ 
.aku pling BENCI laa org mcam uh ,,,bengang lorh ..asyk buat kite trtnggu jee .
B.E.N.C.I taoo ! ..
huhuhu ~ :( ...
.org lao da ta n kawan uh cakap laa ..
soo ,, kite nii ta yah la na tgu ,,sian org yg ikhlas nii taoo ! ..
huuuuu :( ....
.......huuu ~ SEDIH yang terlampau niii ! ..huu ~ .. :( ..

.nway ~ ..tukar storyy ~ ,,hari nii sape ada bace paper .?? ..hari nii yg bertarikh 31.10.2011 yeee :) .
.hee :) ..aku kat tmpat keje tdy bace news straits time tao . (btol ke .? ^^)
.aku bace yee ! ...ada satu taju nii yg berbunyi
"World of 'contradiction' awaits 7 billionth person"
.okeng ! .tu la tajuk artikel uh ..soo , isi pasal news nii plak iss .. skrang nii ,, taon 2011 ,, dekat dalam dunia nii da ada 7 billion org ! ,, 7 BILLION yee ! ...dan org ke 7 billion tuu telah dilahir kan semalam .31.10.2011 ..
pergghhh ~ 7 billion bhaii ! ..bnyak gile uh ..haha ..soo no wonder laaa dunia kite skrang makin pack ! .
hahahahahahaha :) ..dan dijangkakan mbee taon 2025 kott ,, ta sure rh ,,ngatngat lupe je nii (hee :)) ,akan bertambah lagi penduduk dunia , 1 billion ..pergghh  ~ mang terbaik la ! ...
 .aku firstfirst tgok tajuk uh . mang ta interested gile laa ,, sape na bace en ,, da la BI , panjng lak uh ! .hee :) ..
py di sebabkan terlampao laa bosan , n aku plak tade keje , soo aku pon ,, apa lagii bkak la page uh ,, gagah kan diri bace ,, bukan nyee aku ta paham --" ..
hee :) ..soo aku baca laa ..smpai habis tao ! ..mang hebatt laaa ~ .. (puji diri je tao ^^)
hee :) ..soo hari nii bertambah laa lagi ilmu pengetahuan aku tentang dunia .. :) .. heee :) ...
.soo .moral of the story iss :: rajin.rajin la bace paper yee :) ..
okeng laaa .. sampai sini dulu ..
assalammualaikum , ta jwab dosa , jwab sayang <3
.(tagline maria elena da jdy cam tagline sndiri ^^)