Sunday

Assalammualaikum

assalammualaikum ,seriously its been such a long time since i update this blog kann ? .hee :) ,nway berbalik pada tajuk laa kann ,im hurting again ,and this time its the bad one but dont know why i cant seems to face the truth lagi kan ,im reay hard to survive on this one ,its hard and its hurt sbb aku sayang melampau.lampau ..hahaha ,over benOo ayat kann ..nway ,blogger now da easy laa ,bole download kat phone and just tulis cerita senang jee ,very easy laa ! ..insyaAllah ,will wrote more ..hehe ,maybe interest thing from KK Sabah ni kann ..nway sekarang ni aku da start study balik kat KK ..hehe ,ma hometown ni ..hehehe ..nway thats all kot for now ...maybe later on ,i will update something else kann ..will keep on survive n go on with my life ...

Tuesday

.library SHAH ALAM ..

Assalammualaikum ,, hyee sume :) ..
.lame ta update blog ! ,hee :) ..nway ..
.na ucapkan selamat menyambut Awal Muharram kepada seluruh umat islam .. :) ..
.semoge tahun nii , sume akan menjadi lebih baik :) ..
.soo , ary nyy na story psal aku gy libry Shah Alam ,,
.lame doe ta lepak libry ny ..hmm , ylaa , libry ny pon da pndah en ,, dulu kat secsyen 11 , skrang ny da terletak kat secsyen 13 ,, walau pon sebelah kolj aku jee , py mang aku ta penah msuk kott ..
.hee ,, soo ary ny dpat jugak aku tengok libry baru nii ,,besar gile kott ..hee :) ..
sooo , aku cadang kan ,, sempena cuti.cuti sekola nii ,, korg yg ada adek kecik uh , bwak la dowg gy libry , bole laa mngisi sedikit mase cuti dorg en .. hee .:) ..
soo , di sini aku serta kan gmbar libry baru ni ..
(p/s :: ny gmbar cilok jee :))

lawa en .. nii dalam dy ..tmpat nyy untuk org dewasa jee ..
.soo seprti biase laaa , tmpat ny ada wi-fi dan kemudahan lain untuk online :) 

 ny , suda semstynyee "main entrence" laa yee :)
"WELCOME"

ny kwasan lain ..ada tmpat untk kanak2 , dan tmpat reakrasi lain :) .hee ..
tenang jee dok kat sini ..insyaAllah lao ada kete , lain kali ,hari.hari datang sini .. hee ..
.lao dulu slalu gy libry secs 11 uh naek bas jee ,, skang da susah ,, ingat dulu sblom exam jee lepak libry ! , hee :) ,, best kott ,, rindu nan mber.mber dulu ...lao korg bace ny ,, jom laa trun rmai.rmai gy sini ..
.heee :) ..
p/s :: rindu korg !! .mmuaahh :)

..list drama "will watch" , "already watch" , "now watch" ..

annyeonghaseyo , zaoshang hao 
.hye.hye people :) ..
soo hari nii nak update blog pasal drama.drama yang aku da tgok ,akn tgok ,sedang tgok ..
pada taon 2011 nii :) ..
hee :) ..
list kat bawah nii ..lao aku da tgok nii ..soo mang rekemen kat korg laa yee :) .
enjoy ..

FLOWER BOY RAMYUN SHOP



THE MUSICAL



REAL LOVE PLEASE RING THE BELL TWO TIMES 


VAMPIRE PROSECUTOR


49 DAYS


MY MINI BLACK DRESS (MOVIE)


PARADISE KISS (MOVIE)


HEARTSTRING


LIE TO ME (favs all the time ^^)


KIMI NI TODOKE (MOVIE)


CAN YOU HEAR MY HEART 



THE PRINCESS MAN


..okeng ..tuu jee kott ..hee :) ..
sorry yee ..susunan drama adalah sesuka hati ..hee :) ..
.nway enjoy laa ..best lorrrhhhh ~ ..
.sumber :: www.dramacrazy.net
.sekian ...selamat menonton :) ...
assalammualaikum tak jawab dosa , jawab SAYANG ..
okeng ..tu da jdi tagline saya :) ..
sorry maria elena .......